Trouwen in gemeente Smallingerland,
Via het contact formulier van mijn website kreeg ik de vraag of ik tijd en zin had om de bruiloft van Albert en Roelie te fotograferen. Ik had nog geen afspraken op hun trouwdatum staan dus werd er een kennismaking gepland. Op een avond ben ik naar Drachten gereden om kennis te maken en de wensen door te spreken, dit was al een hele fijne avond waar ik het bijzondere verhaal van het bruidspaar heb gehoord.  Dit bijzondere verhaal van Albert en Roelie kun je lezen op de site van trouwambtenaar Kyra www.verbondenwoorden.nl
Op een mooie zonnige vrijdag in juli was het dan zover. Voor mij begon de dag bij het huis in Drachten om daar de voorbereidingen te fotograferen.
Het bruidspaar en familie reden in een Hummer naar het gemeentehuis in Drachten. Hier stond Kyra de Babs al te wachten. Tijdens het officiële gedeelte had de Babs een mooie speech voorbereid en een kleinzoon bracht de ringen.
Na het officiële gedeelte ging het bruidspaar en familie in de grote Hummer naar huis waar de taart en koffie klaar stond.
Toen was het tijd om naar het water te lopen want daar lagen sloepen klaar die ons naar  ie-sicht brachten waar een heerlijke lunch werd geserveerd.
Na deze heerlijke lunch brachten de sloepen het bruidspaar en familie weer terug naar huis hier was het tijd voor een borrel en intussen was een huis kok begonnen met voorbereiden van een 5 gangen diner.
Elke keer werd er weer een heerlijk gerecht klaar gemaakt en opgediend met verschillende wijnen.
Het was een prachtige dag met een zeer gastvrij bruidspaar en familie.
Albert en Roelie bedankt dat ik deze dag voor jullie in beeld mocht brengen.

Ik wens jullie heel veel geluk met elkaar en met jullie kinderen en kleinkinderen.
Back to Top