Trouwen aan het water.

Op een mooie donderdag in juni mocht ik de bruiloft van Marijke en Maikel, samen met hun zoontje, fotograferen in Langweer bij restaurant ’t Jagertje.
Ik begon bij het aankleden van de bruid.

Het gezelschap vertrok naar het Tjeukermeer waar het officiële gedeelte plaats vond. Hier is een mooie buitenlocatie waar je kunt trouwen een plek die je zelf naar wens kunt aankleden. Het was mooi weer, de zon scheen maar er was wel een stevige wind.
De Babs stond klaar en had en mooi verhaal voor het bruidspaar.
trouwen aan Tjeukermeers
Na het officiële gedeelte vertrok het gezelschap naar restaurant ’t Jagertje. Hier stond een mooie bruidstaart te wachten en samen met de familie werd er geproost op het bruidspaar.
Ook werd er een heerlijk diner geserveerd, en het leuke van mijn werk is dat ik zo af en toe ook wel eens iets kan proeven.
Deze keer was het kaviaar, nog nooit gegeten, een smaak waar ik even aan moest wennen maar het was een bijzondere gewaarwording.
Restaurant ’t Jagertje in Langweer had een mooi en lekker diner voor de gasten bereid een echte aanrader als je in keer in de buurt bent.
Het bruidspaar ging door met feesten maar voor mij was de dag afgelopen. Thuis kon ik beginnen met het verwerken van de foto’s.

Marijke en Maikel bedankt dat ik bij dit bijzonder moment aanwezig mocht zijn, ik wens jullie heel veel geluk.
Back to Top