Trouwen in Beetsterzwaag.

Deze keer kreeg ik een last minute aanvraag voor een bruiloft. We hadden daarom geen tijd meer om elkaar voor de dag te ontmoeten maar gelukkig konden we tijdens een telefoongesprek alle wensen en vragen goed doornemen.

Op de dag van de bruiloft stond ik klaar bij het gemeentehuis van Beetsterzwaag, een prachtig rijksmonument. (Lycklamahuis)

Hier stonden de bode en familie klaar om het bruidspaar te verwelkomen toen ze kwamen aangereden, een vrolijk stel waar we tijdens de ceremonie veel mee hebben gelachen.

Trouwreportage Bakkeveen. 
Na afloop van het officiële gedeelte ben ik met het bruidspaar naar Bakkeveen gereden. Een prachtig natuur gebied waar we de reportage hebben gemaakt. Ook de hond kwam erbij en mocht op de foto.

Als afsluiting zijn we naar het huis van Riccy en Melanie gereden waar de familie zich al verzameld had voor een feestelijke lunch, hier hebben we ook nog een paar groepsfoto’s gemaakt.


Riccy en Melanie bedankt dat ik jullie vrolijke dag mocht fotograferen en heel veel geluk met elkaar en straks met jullie baby.
Back to Top