Ongedwongen trouwreportage. 
Trouwen in Franeker

Op een mooie en zonnig vrijdag mocht ik de bruiloft van Frank en Marije en kinderen fotograferen.
Het aankleden gebeurde in Harlingen, hier werden de bruid en haar dochter in de make-up gezet en werden de prachtige jurken aangetrokken. Samen met de naaste familie werd er alvast geproost op deze bijzonder dag. Een dag waar heel lang naar toegeleefd was, door corona al een paar moeten verplaatsen want dit feest moest goed gevierd kunnen worden.
De bruidegom kwam aan een prachtige oude vw bus (één van mijn favoriete auto’s).
Nadat er met zijn allen (weer) geproost was zijn we naar Franeker gereden waar het tijd was voor een “luchtige” fotoshoot. Niet te statisch en niet te geplaatst was de opdracht. Ik denk dat dat gelukt is want humor heeft dit prachtige gezin wel.
Na een broodje thuis was het tijd voor het officiële gedeelte in het mooie stadhuis van Franeker. Na de plechtigheid hebben we, met het hele gezelschap op de trappen van het stadhuis, foto’s gemaakt.
Toen dit klaar was is het gezelschap naar het dorpshuis in Ried gereden. Een mooie locatie die zeer geschikt is voor een feestje (de Rede dorpshuis van Ried)
Daar stond een hele mooie bruidstaart klaar, gemaakt door baked by Ellen. Na het aansnijden van de bruidstaart kon iedereen hier van genieten en werd er nog met bubbels getoost op het bruidspaar.
Het werd een gezellig feest die vast tot in de kleine uurtjes door ging voor mij was het fotograferen klaar.

Marije en Frank heel veel geluk met elkaar  en bedankt dat ik erbij mocht zijn!
Back to Top