Trouwen in de gemeente Waadhoeke,
Bruiloft in Franeker, Sexbierum en Wijnaldum
Vandaag is het de bruiloft van Marina en Meinand.

De dag begon bij het ouderlijk huis van Marina waar de voorbereidingen voor de dag in volle gang waren. Bijgestaan door naaste familie werden Marina en de bruidsmeisjes aangekleed. Toen iedereen klaar was kwam Meinand in een mooie auto Marina ophalen om naar Franeker te rijden.
In het stadhuis van Franeker stonden de Babs, familie en vrienden klaar om het bruidspaar te verwelkomen.
De ringen werden door één van de bruidsmeisjes op een kussentje gebracht. Een spannend moment want de ringen waren te vast gemaakt ze kregen ze niet los. Uiteindelijk moest met behulp van een schaar de ringen los geknipt worden.
Na het officiële gedeelte, het ja woord, het tekenen van de akte en natuurlijk de zoen, zijn we naar de molen in Sexbierum gereden, hier hebben we, samen met de 3 bruidsmeisjes, de trouwreportage gemaakt. Met veel plezier hebben we veel foto’s gemaakt.
In het dorpshuis te Wijnaldum was alles klaargezet voor het aansnijden van de bruidstaart en het toosten met champagne.
Voor mij was het fotograferen klaar het bruidspaar en familie/vrienden hebben nog tot in de kleine uurtjes feest gevierd.
Ik ben thuis begonnen met het verwerken van de foto’s om uiteindelijk weer een mooi fotografisch dag verslag aan het bruidspaar te overhandigen.
Marina en Meinand veel geluk samen!
Back to Top