Trouwfotograaf Friesland

 

Pre-wedding shoot Grou.

 

Voor de bruiloft hebben we eerst een pre-wedding shoot met elkaar gedaan.

Ik kende Ida, Egbert en de kinderen al van eerdere shoots maar toch is dit een leuke manier om elkaar, voor de lens, nog even te leren kennen.

Deze shoot mochten we bij de locatie van Rijkswaterstaat te Grou maken.

We hadden een gezellige ochtend en hebben zin in de trouwdag.

 

 

De trouwreportage Lemmer.

 

7 September 2018 de trouwdag van Ida en Egbert. Lang zag het ernaar uit dat het geen mooi weer zou worden. Waar gaan we dan foto’s maken? Buiten, maar wat als het de hele dag regent.....

Dus op zoek naar een binnen locatie. Het is het woudgemaal in Lemmer geworden en wat een prachtige locatie is dit.

Ida en Egbert en de kinderen zagen er prachtig uit. In het Woudgemaal hadden we toegang tot alle mooie ruimtes en ook buiten konden we foto’s maken. Het weer was toch goed er waren zelfs prachtige luchten.

 

 

Het ja-woord.

 

Terug naar Boer waar Ida en Egbert elkaar het ja-woord gaven in het kleine kerkje. De taart werd aangesneden in de theetuin van Wier, waar ook het feest was.

Een prachtige dag met een super locatie.

Ida, Egbert en de kinderen, bedankt dat ik jullie foto’s mocht maken en ik wens jullie heel veel geluk.

Joeri heeft voor ons al een aantal shoots gedaan de newborn shoot van onze dochter, de pre weddingshoot voor ons trouwen en uiteindelijk onze trouwdag ! Joerie maakt prachtige foto’s weet alle momenten op t juiste moment vast te leggen. Wat ik ook heel fijn vind Joeri blijft rustig. Wat zeker ook met kinderen echt fijn is.


Een top fotograaf met liefde voor z,n vak!


Ida & Egbert